موارد استفاده ، فواید و اثرات جانبی سیر و عسل چیست؟

 

  • خصوصیات
  • فواید سلامتی
  • نحوه استفاده
  • دستور پخت
  • اثرات جانبی

بردن

سیر و عسل فواید سلامتی زیادی دارند. شما می توانید با استفاده از آنها به تنهایی یا با هم از خواص مفید آنها لذت ببرید. آنها را می توان به عنوان های دارویی استفاده کرد و یا به شکل طبیعی به دستور العمل ها اضافه کرد.

 

برخی از اشکال عسل و سیر ممکن است از سایرین مفید باشد.

 

خواندن را ادامه دهید تا در مورد فواید سلامتی سیر و عسل ، چه فرمهایی برای استفاده بهتر ، دستور العمل های هر دو و عوارض جانبی احتمالی استفاده کنید.

 

خواص سیر و عسل

از سیر و عسل در داروهای سنتی در سراسر دنیا استفاده شده است. ماده اصلی سلامتی سیر آلیسین است. این ماده حاوی اکسیژن ، گوگرد و سایر مواد شیمیایی است که خاصیت ضد باکتری و ضد بیماری را به سیر می دهد.

 

منبع پزشکی Trusted Source خاطرنشان می کند که خرد کردن یا خرد کردن میخک های سیر تازه باعث آزاد شدن آلیسین بیشتر از استفاده از کل میخک ها می شود. با این حال ، سیر خرد شده یا خرد شده می تواند سطح آلیسین آن را به سرعت از دست بدهد. برای بهره مندی حداکثری ، می خواهید در اسرع وقت از سیر تازه استفاده کنید.

 

عسل به طور طبیعی در منبع آنتی اکسیدان های ترابایت شده ای به نام فلاونوئیدها و پلی فنول ها سرشار است. این مواد شیمیایی به مبارزه با التهاب (قرمزی و تورم) در بدن کمک می کنند. این می تواند به تعادل سیستم ایمنی و جلوگیری از بیماری های خاص کمک کند. عسل همچنین دارای خواص ضد باکتریایی ، منبع معتبر ، ضد ویروس و قابل اطمینان و دارای منبع ضد قارچ نیز می باشد.

 

فواید سلامتی سیر و عسل

تحقیقات پزشکی فواید سلامتی سیر و عسل را به تنهایی و به صورت ترکیبی بررسی کرده است. برخی از تحقیقات براساس ادعاهای مطرح شده در داروهای خانگی است که صدها سال از آنها استفاده شده است.

 

در طب سنتی اتیوپی ، از نوعی عسل محلی برای درمان مشکلات تنفسی ، عفونت های پوستی و حتی اسهال استفاده می شود.

 

سیر به طور سنتی برای درمان سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود. همچنین گزارش شده است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و باعث کاهش علائم آسم می شود. طب سنتی عرب سیر را برای کمک به درمان بیماری های قلبی ، فشار خون بالا ، آرتروز ، درد دندان ، یبوست و عفونت ها توصیه می کند.

 

ضد باکتری

یک منبع آزمایشگاهی از منبع معتبر دریافت که سیر و نوعی عسل به نام عسل تازما قادر به جلوگیری از رشد برخی از باکتری ها هستند.

 

این مطالعه هر یک از غذاها را به طور جداگانه و به عنوان مخلوط آزمایش کرد. محققان دریافتند که سیر و عسل هر دو قادر به از بین بردن باکتریها هنگام آزمایش به تنهایی بودند. ترکیبی از سیر و عسل حتی بهتر عمل می کرد.

 

ترکیب سیر و عسل رشد باکتری های ایجاد کننده بیماری و عفونت از جمله ذات الریه و نوعی مسمومیت غذایی را کند یا متوقف کرده است. اینها شامل استرپتوکوک پنومونی ، استافیلوکو اورئوس و سالمونلا بود.

 

یک آزمایش دیگر نشان داد که ترکیبی از آب سیر و عسل حتی قادر به متوقف کردن انواع عفونت های باکتریایی است که توسط داروهای آنتی بیوتیکی قابل درمان نیستند.


سلامتی شما آرزوی ماست استفاده ,فواید ,سلامتی ,منبع ,باکتری ,بیماری ,فواید سلامتی ,اثرات جانبی ,منبع معتبر ,سیستم ایمنی ,برای درمان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

javadtaken ویدیو های روز تنور سنتی آوات مرکز فروش فلزیاب وگنجیاب 09197977577تهران خلیج فارس عاشقانه هایم برای تو graceitil424q site غکس پرسش مهر