چند مزایای گردو برای سلامتی 

 

 

گفتن این که گردو یک ماده غذایی مغذی است ، کمی فرسودگی است.

 

گردو چربی های سالم ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی را تأمین می کند - و این فقط آغاز چگونگی حمایت از سلامتی شما است.

 

در حقیقت ، آنقدر علاقه به این آجیل وجود دارد که به مدت 50 سال ، دانشمندان و متخصصان صنعت سالانه در دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس جمع می شوند تا در یک کنفرانس گردو در مورد آخرین تحقیقات بهداشت گردو بحث کنند.

 

رایج ترین نوع گردو گردو انگلیسی است که مورد مطالعه نیز نوع آن است.

 

1. سرشار از آنتی اکسیدان ها

گردو از آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به سایر مهره های رایج برخوردار است (منبع 1Trusted ، منبع 2Trusted).

 

این فعالیت از ویتامین E ، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ها تشکیل می شود ، که به ویژه در پوست کاغذی گردو وجود دارد .

 

یک مطالعه مقدماتی و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL "بد" پس از خوردن غذا جلوگیری می کند ، در حالی که یک وعده غذایی با چربی تصفیه نشده (منبع 3Trusted)).

 

این مفید است زیرا LDL اکسیده شده مستعد ایجاد شریان های شما است و باعث آترواسکلروز می شود.

 

خلاصه

گردو منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها است که می تواند به مبارزه با آسیب اکسیداتیو در بدن شما کمک کند ، از جمله آسیب های ناشی از کلسترول LDL "بد" ، که باعث ایجاد آترواسکلروز می شود.

2. منبع فوق العاده گیاه امگا 3

گردو از نظر چربی امگا 3 به میزان قابل توجهی بالاتر است و 2.5 گرم در هر وعده 1 اونس (28 گرم) (6 و 7 منبع معتبر) فراهم می کند.

 

چربی امگا 3 از گیاهان ، از جمله گردو ، اسید آلفا لینولنیک (ALA) نامیده می شود. این یک چربی اساسی است ، به این معنی که باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.

 

براساس اعلام انستیتوی پزشکی ، میزان کافی ALA 1.6 و 1.1 است. گرم به ازای هر روز ن و مردان به ترتیب. تنها وعده گردو مطابق با آن راهنما است (8 منبع معتبر).

 

مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که هر گرم ALA که روزانه می خورید خطر ابتلا به بیماری قلبی را 10٪ کاهش می دهد (منبع اعتماد 9).

 

خلاصه

گردو منبع خوبی از فرم گیاهی چربی امگا 3 است که ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کند.

 

3. ممکن است التهاب را کاهش دهد

التهاب ریشه در بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 ، بیماری آلزایمر و سرطان دارد و می تواند در اثر استرس اکسیداتیو ایجاد شود.

 

پلی فنول های موجود در گردو می توانند به مبارزه با این استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کنند. ممکن است یک زیر گروه از پلی فنولها به نام الاագایتانینها درگیر شوند (منبع 4Trusted).


سلامتی شما آرزوی ماست گردو ,منبع ,چربی ,بیماری ,وعده ,غذایی ,آنتی اکسیدان ,چربی امگا ,گردو منبع ,منبع معتبر ,استرس اکسیداتیو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی ست بافت دونفره مانتو لباس پیراهن زنانه دخترانه فشن ارزان قیمت 2021 ایرانیان اقیانوس رهایی من هیئت زوارالعباس ع -شیراز روستای گردخون عشقولانه ها مقالات آرایشی و بهداشتی پایه بتنی باربری مشهد